A ChatGPT használata a Zoho környezetében

27.03.23 06:36 AM By Martin
Napjainkban a mesterséges intelligencia virágzik, és forradalmasítja a munkánkat, de nincs miért aggódni. A ChatGPT egy olyan alkalmazás, amely gépi tanulást használ arra, hogy szöveges üzeneteken keresztül beszélgessen az emberekkel és válaszoljon a kérdésekre. A ChatGPT 2022 novemberi indulása óta a népszerűsége csak nőtt, és számos iparágban talál felhasználásra. A hozzáadódó nagy mennyiségű adatnak és a gépi tanulás magas minőségének köszönhetően számos területen képes válaszolni a kérdésekre, például a tudomány, a technológia, a történelem, az orvostudomány, a társadalomtudományok és még sok más területen.

A ChatGPT Zoho alkalmazásokba történő implementálásának lehetősége lehetővé teszi a termelékenység növelését. Bár a Zoho már rendelkezik a saját Zia mesterséges intelligenciával, a ChatGPT más Zoho alkalmazások mellett történő használatában nagy lehetőségek rejlenek. Jelenleg a Cliq és a Notebook közvetlen integrációja érhető el.

A ChatGPT bot használata a Zoho Cliqhez

A Zoho One csomag egyik legerősebb kommunikációs alkalmazása (a gyors és hatékony csoportos együttműködéshez csevegés, fájlmegosztás, hívás és videohívás révén.), a Zoho Cliq mostantól rendelkezik egy bot funkcióval, amelyet a Cliq csatornán használhatsz, hogy kérdéseket tegyél fel neki.

 

ChatGPT és Zoho Notebook

A Zoho Notebook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző típusú jegyzeteket hozzanak létre, beleértve a szöveget, képet, hangot és webes hivatkozásokat. A felhasználók több jegyzetkönyvtárat hozhatnak létre, amelyekben rendszerezhetik a jegyzeteiket, és címkéket és könyvjelzőket adhatnak hozzájuk.

Azok, akik már kipróbálták a ChatGPT-t, biztosan észrevették, hogy a ChatGPT-t használni próbálók nagy száma miatt néha várni kell arra, hogy az áhított hely szabaddá váljon. Itt jön a képbe a Zoho a Zoho Notebook alkalmazással, amely segít nyomon követni az összes ChatGPT-válaszát. Ezekkel a böngészőbővítményekkel a ChatGPT kommunikációját közvetlenül a Zoho Notebookban tárolhatja.

 

ChatGPT és más Zoho termékek

Jelenleg a Zoho Notebook és a Cliq az egyetlen olyan Zoho alkalmazás, amely egyelőre közvetlen kapcsolattal rendelkezik, és biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan a CRM, a Forms, a Mail és a Books alkalmazásokhoz is lesz kapcsolódási lehetőség, amelyekhez jelenleg a nyílt API protokollnak köszönhetően tudunk csatlakozni.

Ha segítséget szeretne kapni a ChatGPT integrálásához a Zoho alkalmazásokba, forduljon bátran tanácsadóinkhoz.

Martin