Zoho One

Zoho One
A Zoho One egy integrált vállalatirányítási csomag, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a különböző méretű szervezeteknek az értékesítés,  marketing, pénzügyek, humánerőforrás (HR) és egyéb területek kezelésében. A funkciók közé tartoznak az idézetek, digitális aláírás,  projektkövetés, könyvelés, Kanban tábla, kapcsolattartás és csoportos naptárak.

Az alkalmazás lehetővé teszi az értékesítési csapatok számára, hogy "lead"-ket generáljanak, ügyfélnyilvántartásokat kezeljenek, és telefonon, élő csevegésen vagy online megbeszéléseken keresztül kommunikáljanak velük. A marketingesek saját weboldalakat készíthetnek, és vizuális analitikával nyomon követhetik a látogatók elkötelezettségét és interakcióját. A HR-menedzsereknek is segít a jelöltek nyomon követésében, az önéletrajzok elemzésében, az interjúk ütemezésében, az időkövetésben és a regisztrációban. A Zoho One lehetővé teszi a támogatói csapatok számára a hibajegyek kezelését, a távoli segítségnyújtást képernyőmegosztáson keresztül, valamint a hibajegyek megoldásának nyomon követését. A vállalkozások többcsatornás megrendeléseket dolgozhatnak fel, és nyomon követhetik a raktárakban lévő készleteket.

Minden alkalmazásnak van mobil verziója iOS és Android rendszerekre. A termékcsomag éves és havi előfizetéses alapon is elérhető. A Zoho támogatásán kívül a PFC csoport tamogatását is igénybe veheti.
Zoho Applications
Regisztráljon - ingyenes demo
ZOHO CRM

ZOHO CRM

Csatlakozzon a világszerte 180 országban működő több mint 250 000 vállalathoz.  Vásárlók megszerzése és bevonása, valamint a bevételek növelése. Kezelje a teljes értékesítési folyamatot, a kezdeti kapcsolatfelvételtől a megrendelés létrehozásán át a számlázásig.

Demo hozzáférés
ZOHO Campaigns

ZOHO Campaigns

Hatékony e-mail kampányok létrehozása, kiválasztott e-mail címek elérése. Az eszköz nyomon követi a címzett válaszát, és lehetővé teszi az automatikus válaszok létrehozását.


Demo hozzáférés
ZOHO Cliq

ZOHO Cliq

Kommunikátor, amely megkönnyíti a csapaton belüli gyors kapcsolattartást, azonnali kommunikációs csatornákat és botokat biztosít az értesítések kezelésére.

Demo hozzáférés
ZOHO Meeting

ZOHO Meeting

Szervezzen online találkozókat, szemináriumokat vagy webkonferenciákat több száz felhasználó számára. Mindezt a böngészőjéből.

Demo hozzáférés
ZOHO Assist

ZOHO Assist

Szoftver azonnali távoli segítségnyújtáshoz. A PC-k, laptopok, mobileszközök és kiszolgálók zökkenőmentes távoli kezelése. Hozzon létre igény szerinti munkameneteket az ügyfelek problémáinak menet közbeni megoldására.

Demo hozzáférés
ZOHO Lens

ZOHO Lens

Spóroljon az utazáson, használja ki a virtuális valóság előnyeit.  A technikusai bármikor megvizsgálják a berendezések meghibásodását - a termelőgéptől a szerverig. Ezt közvetlenül az íróasztalukról teszik. Távolról hozzáférnek a kamerához az Ön helyszíni telefonján.

Demo hozzáférés
ZOHO Projects

ZOHO Projects

A legjobb projektmenedzsment alkalmazás. Segít a tervezésben, a munka hatékony nyomon követésében és a csapatával való együttműködésben, akár távolról is. A szoftvert világszerte több mint 200 000 vállalat használja, köztük a Vodafone, a Stanford Egyetem, a Dell és mások.

Demo hozzáférés
ZOHO Bookings

ZOHO Bookings

Szinkronizálja naptárát, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy saját maguk ütemezzék és fizessék a látogatásokat. A felhasználói felület automatikusan alkalmazkodik az Ön iparágához.

Demo hozzáférés
ZOHO Sprints

ZOHO Sprints

Tervezze meg okosan a termékfejlesztést.  Az agilis módszertan keretében hatékonyan irányítja és felügyeli a projekteket, hogy megfeleljen a gyakran változó ügyfélkövetelményeknek.
Demo hozzáférés
ZOHO WorkDrive

ZOHO WorkDrive

Változtassa meg a csapatok munkamódszerét - biztosítson biztonságos, együttműködő munkaterületet az alkalmazottak számára. Együttműködés, az ötletektől a koncepciókon át a megvalósításig.

Demo hozzáférés
ZOHO Writer

ZOHO Writer

Fejlett szövegszerkesztő a közös munkához szükséges összes funkcióval. Hozzászólás, szerkesztés, közzététel és nyomtatás.

Demo hozzáférés
ZOHO Sheet

ZOHO Sheet

Táblázatkezelő. Képletek és függvények létrehozása.


Demo hozzáférés
ZOHO Forms

ZOHO Forms

Egyszerűsítse az adatgyűjtést online űrlapokkal. Létrehozhatja és megoszthatja őket, azonnali figyelmeztetéseket kaphat, és hatékonyan kezelheti az adatokat.

Demo hozzáférés
ZOHO Show

ZOHO Show

Prezentációk és diavetítések létrehozása, megosztása és exportálása különböző formátumokban.

Demo hozzáférés
ZOHO People

ZOHO People

Az alkalmazottak kezelése és irányítása, a jelenlét ellenőrzése és a szabadságok jóváhagyása. Egyszerűsítse a HR-tevékenységeket, tartsa meg a tehetségeket és építse fel a nagy teljesítményű csapatokat.

Demo hozzáférés
ZOHO Recruit

ZOHO Recruit

Átfogó és intuitív toborzási megoldás munkaerő-közvetítő ügynökségek, vállalati HR és munkaerő-kölcsönző cégek számára.  Hatékonyan alkalmazzon jobb jelölteket, gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel.

Demo hozzáférés

Zoho PFC kiterjesztések a Zoho alkalmazásokhoz

ZOHO Marketplace

A ZOHO Marketplace egy online üzleti alkalmazásbolt, amely több mint 1000 használatra kész bővítményt kínál a ZOHO termékekhez. Növelje termékei alapvető képességeit, és érjen el többet több eszközzel. Kódolás nélkül csatlakoztassa külső üzleti alkalmazásait a ZOHO-hoz.

ZOHO Marketplace